Wintercursus

Image

Teken- en schilderlessen in het atelier

Al meer dan 25 jaar geeft Johan Timmers, in zijn lesatelier in Lunteren, teken- en schilderles aan beginners en gevorderden in een inspirerende omgeving. In het lesatelier is het mogelijk onder deskundige leiding de beginselen van het tekenen en schilderen onder de knie te krijgen. Er kan met verschillende technieken gewerkt worden zoals het werken met acrylverf, de aquareltechniek. De opgestelde stillevens in het atelier kunnen uitgangspunt zijn voor de ontdekkingstocht waarin je leert uit welke elementen een schilderij is opgebouwd. Je kunt dan denken aan compositie, vorm en perspectief.

Lestijden

De cursussen worden gegeven op maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en op dinsdag- en vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur

Kennismaken

Wilt u kennismaken met de manier van lesgeven en de sfeer proeven? Kom gerust een keer kennismaken op één van de cursusmomenten.
Het adres is Reigerlaan 2, 6741 DC Lunteren
Tel. 06-22739940

Zomercursus

Image

Workshop landschap schilderen

Zomercursus in Nederland

Op alle vrijdagen in de maand juni organiseer ik in de omgeving van Lunteren een workshop landschapschilderen. Alle aspecten van het buiten schilderen komen in deze workshop aan de orde zoals atmosferisch perspectief, kleurgebruik en materiaalgebruik.. Wij starten om 10.30 uur met koffie en uitleg en stoppen om 16.00 uur. Tijdens de lunch bespreken wij de schilderijen waarna in de middag verder gewerkt wordt aan het schilderij.
Weersomstandigheden
Bij slecht weer wordt de workshop voor die vrijdag afgelast en doorgeschoven naar de daaropvolgende vrijdag in juni. Je geeft duidelijk van tevoren aan op welke vrijdag je de workshop wilt volgen. Je schrijft je minimaal in voor 2 vrijdagen.
Schildersmateriaal
Veldezels en parasols worden door mij meegenomen, evenals schildersdoekjes die op de schilderslocatie gekocht kunnen worden.
Kosten
Voor twee vrijdagen van 9.30 -16.00 uur €85,00. Dat is inclusief koffie, thee en lesmateriaal.

Frankrijk

Image

schildervakantie Frankrijk

Nog even geduld !

Informatie over de schildercursus 2019 in Frankrijk volgt zodra de datum en locatie bekend zijn. Heb je in interesse en wil je, zodra de informatie bekend is, worden geinformeerd?  Stuur een mailtje naar info@johantimmers.nl

Contact

Reigerlaan 2
6741 DC Lunteren

info@johantimmers.nl
06 22739940

Social media

©2019© Johan Timmers, All rights reserved. Use of images not allowed without written permission of Johan Timmers.

Search