schildervakantie in Frankrijk

Evenals voorgaande jaren organiseer ik voor cursisten en andere belangstellenden een zomercursus schilderen in Frankrijk.

 

Ook dit jaar verblijven wij op het prachtige landgoed Moulin du Repaire van Derk Swets bij het plaatsje Saint Léonard de Noblat, op ca. 20 km. afstand van Limoges, de hoofdstad van de Haute-Vienne. Deze prachtige schilderlocatie biedt nog steeds een ongekende rust en stilte. Hier en daar prettig verstoord door het geluid van kabbelend water en de waterval. Onder deze omstandigheden met een goede begeleiding de beginselen van het schilderen onder de knie krijgen, of als je al ervaring hebt, je schildertechniek verbeteren, maakt deze schilderweek tot een heel bijzondere ervaring. In de ochtend wordt er geschilderd waarna wij met elkaar lunchen en het werk bespreken. In de middag kun je verder schilderen of even lekker een frisse duik in het zwembad nemen of het schilderachtige plaatsje Saint Léonard de Noblat bezoeken. De locatie biedt voldoende privacy om je even terug te trekken. Er zijn ruime tweepersoons kamers met goede sanitaire voorzieningen. Kortom: een aanrader!
Er worden twee weken georganiseerd. Van 11 tm 17 mei 2019 en van 24 tm 31 augustus 2019. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Voor informatie: Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je ontvangt dan via de mail de folder met alle informatie. Na overleg via de telefoon 06-22739940 ontvang je het inschrijfformulier.

Contact

Reigerlaan 2
6741 DC Lunteren

info@johantimmers.nl
06 22739940

Social media

©2019© Johan Timmers, All rights reserved. Use of images not allowed without written permission of Johan Timmers.

Search