teken- en schildercursus

teken- en schildercursus

Naar aanleiding van de beslissingen van het kabinet ten aanzien van de coronamaatregelen kunnen wij gelukkig de teken-/schildercursussen weer hervatten. Vanaf maandag 17 januari is iedereen weer welkom in m'n atelier.

Door het plotseling moeten stoppen van de cursus in november hebben de meesten van jullie nog een 3-tal lessen tegoed. De kosten voor de volledige cursus van 10 lessen bedragen 125,00 euro. De in te halen lessen kunnen van het cursusgeld afgetrokken worden. 

De lesruimte is voorzien van een uitstekend ventilatiesysteem, waarbij ieder uur de volledige luchtinhoud ververst wordt. Daarnaast is er een lucht-ontvochtiger met filter en een CO-2 meter. Dat heeft wel de consequentie, dat de temperatuur in de winter wat lager kan zijn. Daar kun je met je kleding rekening mee houden. Wil je kennismaken met de lessen dan is het mogelijk om een keer tijdens een lesmoment langs te komen om de sfeer te proeven. Maak daarvoor wel van te voren even een afspraak met mij; Johan Timmers 06-22739940

Contact

Reigerlaan 2
6741 DC Lunteren

info@johantimmers.nl
06 22739940

Social media

Search